USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Новорічні ельфи та білий ведмідь: як на Волині працює резиденція Санти

31 Грудня 2020 08:59
У Воротнівському лісництві, що під Луцьком, запрацювала резиденція Санти. Оселився святий у лісовому будиночку. У час карантинних обмежень і заборон гостини просто неба стали альтернативою новорічним ранкам, які скасували у школах.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Надворі біля новорічної ялинки ельфи та білий ведмідь розважають гостей резиденції Санти. Порозважатися біля ялинки до школярів виходить і сам Святий.

Помічники Санти – ельфи ведуть дітей до казкової резиденції. У хатині Санти діти пишуть про добрі справи, зроблені впродовж року, та яких подарунків хочуть під ялинку. Листівку опускають до скрині.
Воротнівський Санта зазначив, що до початку Нового року у резиденції зустрічають дітей, створюють для них святковий настрій, аби вони повірили дійсно в казку.
Хатинку Санти біля ставка посеред лісу облаштували волинські лісівники, – говорить координаторка молодіжного лісівничого центру Валентина Юхимчук. Каже: хотіли зробити новорічну казку для діток із Луцька та навколишніх сіл. Із її слів, у самому будинку зменшують кількість дітей, розводять їх по різних локаціях і пригощають лісовим чаєм.
Усі школярі отримали подарунки. Наступного року, розповіла координаторка Валентина Юхимчук, Санта планує знову оселитися в будиночку у Воротнівському лісі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корiнний лучанин Показати IP 31 Грудня 2020 10:18
Клоун,а хто для волинян цей санта.
Олександр Показати IP 31 Грудня 2020 10:33
МАЄ БУТИ ОДИН КАЗКОВИЙ ПЕРСОНАЖ ДЛЯ ДІТЕЙ. А ТО В МОНАСТИРІ ЖИВЕ СВ'ЯТИЙ МИКОЛАЙ В ЛІСІ ЯКОГОСЬ САНТУ ПОСЕЛИЛИ ЩЕ СКОРО ДОБАВЛЯТЬ ЄЛОВПУКІ.ДІД МОРОЗ ПОПАВ В НЕМИЛІСТЬ ХОЧА З НИМ БУЛО КРАЩЕ....
ОДІН. Показати IP 31 Грудня 2020 10:57
ПОПАМ ПОДОБАЄТЬСЯ СВ'ЯТИЙ МИКОЛАЙ,А ЛІСНИКАМ САНТА КЛАУС.
Анонім Показати IP 31 Грудня 2020 11:19
В нашей бурной и не всегда адекватной политической действительности даже Дед Мороз становится объектом горячих споров. Его постепенно пытаются вытеснить/заменить западным аналогом, Санта Клаусом.
Олександр Показати IP 31 Грудня 2020 13:36
А медвідь справжній?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus