USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку провели передсвяткову зустріч з дітьми загиблих бійців

26 Грудня 2018 18:46
Щороку, починаючи з 2014 року, дітей загиблих учасників АТО запрошують на зустріч з керівниками Луцька. Кожна така родина перебуває під соціальним патронажем міської ради. Про дітей постійно турбуються профільні відділи та управління.

Особливі подарунки для дітей загиблих військовослужбовців підготували і цього року. Сьогодні у дещо незвичному, але дуже приємному, європейському форматі вони зустрілися із радником міського голови Ігорем Поліщуком. Подібні зустрічі за участю посадовців напередодні Різдва та Нового року вже стали доброю традицією у європейських країнах, пише відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.



«Період очікування новорічно-різдвяних свят – це особливі дні, коли хочеться обмінюватися щирими вітаннями та позитивними емоціями. Тож бажаю усім вам миру, родинного тепла, затишку, Божого благословіння. Нехай у наступному році вас очікують лише позитивні події та зміни. А ваші серця нехай будуть сповнені любов’ю один до одного, до нашого міста і до нашої країни», – звертаючись до присутніх, зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

«Підтримувати ваші родини, організовувати для діток різноманітні цікаві заходи, соціальні проекти – це наш обов’язок. На жаль, ви віддали найдорожче, аби в Україні запанував мир. Тому ваші родини перебувають під особливою увагою», – наголосила начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.


Зустріч відбулася у невимушеній та дружній атмосфері приємного спілкування. Гості поділилися враженнями від нещодавньої поїздки до Польщі, розповіли про свої очікування від Нового року, цікавилися традиціями святкування новорічних свят у родинах. Також діти розповіли, куди б хотіли вирушити наступного року. Радник міського голови Ігор Поліщук пообіцяв діткам організувати екскурсію до кінно-спортивного клубу «Clover Land».

На завершення діти отримали солодкі новорічні подарунки та рюкзаки із логотипом «Луцьк - приємне відкриття».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus