USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Нові правила: для в'їзду в Румунію українцям треба заповнити цифрову анкету

20 Грудня 2021 22:20
З 20 грудня усім особам, які прямують до Румунії, необхідно заповнити цифрову анкету у зв’язку із заходами боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пише «Європейська правда».

«На основі анкетних даних працівники управління громадського здоров’я Румунії зможуть легше ідентифікувати та зв’язатися з особами, які контактували під час подорожі з громадянином, інфікованим вірусом SARS-CoV-2», – сказано у повідомленні.

Цифрову анкету можна сформувати в електронному вигляді за посиланням https://plf.gov.ro.

Крім того, на сайті уряду Румунії зазначено, що особи, які прибувають до пунктів пропуску цієї країни без анкети, будуть зобов’язані заповнити її протягом 24 годин. За відмову від заповнення передбачений штраф від 2 до 3 тисяч леїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 20 Грудня 2021 22:39
А якщо циган писати невміе то що робити , і страшніше інше , якщо циган читати ту електронну декларацію незнае як . Видно ті хто писав цей закон ніколи тими кордонами румунськими неїздили .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus