USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Нові крила»: на Волині відкриють центр неформальної освіти

4 Травня 2022 08:21
Відкриття оновленого молодіжного центру «Нові крила» у Нововолинську відбудеться 5 травня, інформує Буг.

Волонтери розповідатимуть відвідувачам про свою роботу під час воєнного стану та покажуть нове приміщення, яке подарує чимало можливостей для нових ідей. Анонс заходу опублікували на фейсбук-сторінці центру.

Простір стане місцем розвитку неформальної освіти, де проводитимуть тренінги та майстер-класи. Тому кожна активна людина матиме можливість провести свій захід для містян.

Центр буде доступний для роботи чи навчання молодих людей і дасть можливість для розвитку молоді. У приміщенні облаштована студія для медіакомпетенцій та створення україномовного контенту.

Центр запезпечить всім для розвитку у сфері дизайну/smm/поліграфії. Тут є обладнання для створення промпродукції – чашки, екоторбинки, світшоти футболки й т.д.

“Попереду багато роботи й кожен може допомогти. Ми в пошуках партнерів, адже це дозволить масштабувати простір та наповнити його новими подіями та сенсами”, – додав Павло Медина.

5 травня о 14:00 охочих запрошують за адресою: проспект Дружби, 17, аби незабутньо провести час у дружній атмосфері. Поспілкуватись з новими людьми, знайти однодумців та поділитись ідеями нових проєктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus