USD 40.80 41.10
  • USD 40.80 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.10 10.30

Новачок ФК «Динамо» з Луцька Рубчинський: Мене дуже добре прийняли у команді

5 Липня 2024 16:43
Новачок київського «Динамо» півзахисник Валентин Рубчинський розповів про свої перші дні у столичній футбольній команді.

В ефірі динамівського клубного Youtube-каналу хавбек зазначив, що поступово входить у режим тренувань, передає Укрінформ.

«Мене дуже добре прийняли в команді. Як гравці, так і тренерський штаб. Усе добре, усе сподобалося. Дуже задоволений тут опинитися. на тренуваннях трошки важкувато, бо команда більше готова, ніж я. Поступово входжу у режим тренувань. Буду потроху наздоганяти партнерів, щоб кондиції були такі самі, як і у всіх. Тут усе більш інтенсивно. «Динамо» – це великий клуб із великим ім’ям. Амбіції команди завжди дуже високі, вона хоче перемагати в кожному матчі, а завоювання трофеїв стоїть на першому плані. Тому дуже приємно грати у такій команді.

Як я перейшов до «Динамо»? Мої агенти зв’язалися зі мною, сказали, що «Динамо» запропонувало перейти. Я довго не вагався: пару днів минуло, і я зрозумів, що хочу тут грати. Я готовий до конкуренції. Буду конкурувати з усіма, старатися і прагнути грати якомога більше. Мені буде дуже приємно, якщо я виграватиму конкуренцію у таких гравців, – сказав Валентин.

Читати ще: Уродженець Луцька Валентин Рубчинський став гравцем «Динамо»

Додамо, що 22-річний уродженець Луцька Валентин Рубчинський у 2019-2024 роках виступав у складі «Дніпра-1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus