USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.56 10.70

Нова Зеландія пообіцяла надати Україні $2 млн на гуманітарну допомогу

28 Лютого 2022 10:06
Нова Зеландія пообіцяла надати Україні 2 мільйони доларів на гуманітарну допомогу.

Про це повідомила міністерка закордонних справ Наная Магута, інформує ТСН з посиланням на Stuff.

Гроші будуть передані Міжнародному комітету Червоного Хреста на підтримку медичних закладів і задоволення основних потреб, як-от забезпечення продуктами харчування та предметами гігієни.

«Дуже тривожно чути повідомлення про зростання кількості загиблих і поранених. Страшні та жахливі фото з України багато говорять про цю трагедію, що розгортається, і підкреслюють наслідки неспровокованої агресії Росії», – сказав Магута.

Обіцянка гуманітарного фінансування з’явилася 28 лютого, коли парламент підняв прапор України на підтримку країни, а російські військові продовжували наступ на великі українські міста.

Напередодні стало відомо, що Нова Зеландія призупинить офіційні відносини на високому рівні з главою російського МЗС , заборонить поїздки російським урядовим чиновникам і введе повну заборону на експорт російським військовим і силам безпеки.

Раніше Австралія оголосила санкції проти Путіна та його посіпак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus