USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Нова хвиля мобілізації в РФ торкнеться жителів Москви і Санкт-Петербурга, – розвідка

7 Січня 2023 22:05
Російська влада 15 січня може оголосити про додаткову мобілізацію. Очікується, що мобілізувати можуть до 500 тисяч росіян.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк у коментарі виданню «t-online».

За його словами, проектом указу передбачено, що цього разу мобілізація також відбуватиметься в Москві і Санкт-Петербурзі.

«До збройних сил Росії потраплять чоловіки, які зараз працюють і в соціальних сферах, і в галузях, що приносять прибутки для російської економіки», – зазначив представник розвідки.

Читати ще: Кожен четвертий мобілізований росіянин намагається втекти з фронту: у ГУР розповіли подробиці

21 вересня 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію військовослужбовців, які перебувають у запасі. Тоді, за словами міністра оборони Сергія Шойгу, планували мобілізувати близько 300 тис. осіб. За даними росЗМІ, після оголошення мобілізації з РФ виїхали від 600 тис. до 1 млн осіб.

Напередодні Нового року міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до громадян Росії з попередженням, що їхня влада готується в січні закрити кордони для чоловіків призовного віку й почати нову хвилю мобілізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 8 Січня 2023 10:50
Ось де розвiдка-всiм розвiдкам розвiдка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus