USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

НКРЕКП планує переглянути тарифи на водопостачання та водовідведення

10 Березня 2023 22:28
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планує у березні включити до порядку денного свого засідання у формі відкритого слухання питання про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

Про це повідомляє пресслужба НКРЕКП.

Зазначається, що наразі опрацьовується можливість встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення двома етапами: з 01.04.2023 та з 01.07.2023.

Регулятор зауважив, що проєкти тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення були ретельно перевірені, їх зміна відповідає вимогам чинного законодавства. З метою стримування фінансового навантаження на споживачів, та в той же час для забезпечення їх якісними послугами, регулятором були мінімізовані витрати у структурі тарифів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 10 Березня 2023 22:43
драти липку не припиняють ні на хвилину. велике крадівницво вже не айс?
Вовк Показати IP 11 Березня 2023 07:20
У Ротердамі переглядає по сьогоднішній день
Василь Показати IP 11 Березня 2023 08:29
Вартість комунальних послуг зросла-це розуміють всі.Але різке підвищення цін викличе незадоволення-тому і шукають варіант поступового підвищення .Хто бере ел.енергію для виробництва- то платить вчетверо більше.А для побутових-набагато менше,що викликає нерозуміння.Дотації повинні бути,але тільки для малозабезпечених і тільки на соціальну норму,як у країнах Європи.Тоді і населення буде більш економно і критично відноситись до енергоресурсів.
1 до Василь Показати IP 11 Березня 2023 09:34
Виробництво платить більше, тому що вони і заробляють значно більше, ніж пересічні громадяни, а тим паче пенсіонери. Тому таке порівняння не до порівняння.Щодо економії, то давним давно ніхто зайвого не витрачає, у людей не має зайвих грошей,а в немалої кількості їх взагалі немає. А от що зробила влада для покращення платоспроможності громадян, безліч питань.
Анонім до 1 Показати IP 11 Березня 2023 10:26
Влада та владці в першучергу думають про себе! а навіть проконтролювати дотаціі.які не законно отримують 30%тих які мають маєтки.авто.прописаних по селах в нежилих приміщеннях.виписаних з міських квартир. а фактично там проживаючих сім.ями-але для контролю потрібно хоч щось зробити! Найлегше підняти тариф!!!
Вал до Анонім Показати IP 11 Березня 2023 13:00
Комунізм і соціалізм - вмерли давно, із совком, шари не буде. Влада не подобається, балотуйся і роби всім добре
Василь Показати IP 11 Березня 2023 10:48
Якщо населення буде платити по значно менших тарифах-то не буде зацікавлено в ефективному використанні енергоресурсів.Ніхто нічого нового не придумає-буде так,як вже придумали люди.Тому нас чекає значне підвищення тарифів,спочатку не менше ,ніж на 50%.І до цього потрібно готуватись практично.
Марія до Василь Показати IP 13 Березня 2023 09:43
Про яке ефективе використання ти мелеш ? В останньому піднятті тарифу в аргументації доцільності збільшення тарифів був пункт про недотриману вигоду через ЗМЕНШЕННЯ обсягів споживання я економлю а вони такі "щось мало заробили треба підняти тарифи" менше споживається але платиш так само.
Анонім Показати IP 14 Березня 2023 17:53
про контроль якості наданих послуг ніхто не думає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus