USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Німецька поліція підтвердила смерть 9-річної українки Валерії, яка зникла тиждень тому. Правоохоронці розслідують вбивство

12 Червня 2024 14:58
Німецька поліція на брифінгу підтвердила, що тіло, яке знайшли 11 червня у лісі біля міста Дебельн (Саксонія), належить зниклій українській дівчинці Валерії.

Про це пише Bild.

«Це сумна звістка. Загибла – це зникла девʼятирічна Валерія. Вона стала жертвою злочину. Ми розслідуємо вбивство», – заявив комісар поліції Карстен Кемпф.

За даними поліції, мертву дитину знайшли далеко від лісових стежок, у підліску на пересіченій місцевості.

«Наше розслідування наразі зосереджене на соціальному колі сімʼї», – сказала прессекретар прокуратури Інгрід Бургхарт. Підозрюваних і арештів поки що немає.

Після розслідування і розтину поліція не знайшла доказів того, що дівчина стала жертвою сексуального злочину.

Читати ще: У Німеччині 19-річний афганець з ножем напав на українку, вона серйозно поранена

Девʼятирічна Валерія зникла 3 червня – вона вийшла з дому, щоб сісти на автобус до школи, але так там і не зʼявилась. У школі не забили на сполох через її відсутність, тому мама дівчинки помітила зникнення доньки лише ввечері й повідомила в поліцію близько 18:30 того ж дня.

Валерію не виявили на записах камер спостереження, її не памʼятали водії автобусів. Тому невідомо, чи взагалі дівчинка сідала на автобус до школи.

Дівчинка разом з матірʼю проживає в Німеччині з 2022 року. Батьки Валерії розлучені, батько служить на фронті. Після зникнення дитини йому дали відпустку і дозволили поїхати до Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus