USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Німеччина зняла всі коронавірусні обмеження на в’їзд

13 Червня 2022 08:00
Із суботи Німеччина скасувала всі запроваджені з початку пандемії коронавірусу обмеження на в’їзд.

Про це повідомило міністерство закордонних справ Німеччини, пише «Європейська правда».

Зазначається, що відтепер у Німеччину можна подорожувати з будь-якою метою, зокрема туристичною, без довідок про вакцинацію проти коронавірусної хвороби, одужання від неї чи тестів.

Водночас для прибулих із Китаю, включно з громадянами Німеччини, обмеження на в’їзд продовжать діяти, оскільки китайська влада також відмовилась пом’якшувати свої обмеження.

Також вимога вакцинації, тесту або довідки про одужання проти COVID-19 продовжить діяти для країн, де поширюються небезпечні варіанти коронавірусу – але на сьогодні в цьому переліку немає жодної країни.

Обмеження поки скасовані тимчасово, до 31 серпня. Проте влада Німеччини не виключає, що в разі зростання захворюваності їх можуть повернути.

Як повідомлялось, Німеччина готується до осені уможливити четверту дозу вакцини проти коронавірусу для усіх охочих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus