USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

Німеччина передасть Україні ще 18 апаратів ШВЛ

30 Грудня 2020 09:27
Німеччина передасть Україні додатково 18 апаратів ШВЛ для лікарень, які надають допомогу хворим з коронавірусною інфекцією.

Про це у вівторок, 29 грудня, повідомила Європейська правда з посиланням на пресслужбу посольства Німеччини в Україні.

«Ці прилади фірми «Дрегер» (модель EVITA V 600) надійдуть у 18 лікарень в Україні і будуть допомагати в лікуванні пацієнтів з Covid-19», – йдеться в повідомленні.

Дипломати зазначають, що обладнання вартістю майже 525 000 євро, придбане за кошти Федерального міністерства закордонних справ, буде передано Міністерству охорони здоров’я України через «Центр громадського здоров’я».

Нагадаємо, Україні допомогу в протидії поширенню коронавірусної хвороби протягом 2020 року надали 28 держав, а також держави-анклави Ватикан і Суверенний Мальтійський Орден.

Напередодні був затверджений план вакцинації українців від коронавірусу, згідно з ним, вакцинацію планують почати вже в січні і за рік мають намір прищепити 20 мільйонів осіб. При цьому в плані на вакцинацію перераховані тільки люди з так званої групи ризику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus