USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Ніколи не втрачав сили духу: поховали загиблого в Куп'янську волинянина Володимира Михайлова

Сьогодні 21:02
Сумна звістка про загибель Володимира Михайлова, стрільця спеціалізованого підрозділу «Шквал», сколихнула громаду. Він завершив життєвий шлях у боях за свободу України в Куп'янську, віддавши найдорожче.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

Життя Володимира було непростим. Зіткаючись із різними труднощами, він ніколи не втрачав сили духу. Проте, коли над Україною нависла загроза, він не залишився осторонь. Володимир свідомо прийняв рішення стати солдатом, обравши шлях захисника своєї країни. У складний час для всієї нації він без вагань взяв до рук зброю, щоб боронити рідну землю.

Віддати останню шану за жертовний подвиг гідного сина України прийшли рідні, друзі, побратими, жителі громади.

Чин похорону за полеглим воїном відслужили у храмі Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Поховали Володимира Михайлова під залпи пострілів почесної варти та звуки духового оркестру на кладовищі селища Маневичі.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus