USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Ніколи не скоримось московській орді»: у центрі Луцька творчі колективи вітали з Днем Конституції України. Фоторепортаж

28 Червня 2022 22:44
Головною метою патріотичної акції «В єдності наша сила», організованої департаментом культури міста Луцька за участі Палацу культури, став збір коштів для наших захисників у рамках благодійного проєкту «Разом переможемо».

Акція розпочалася з композиції, назва якої назавжди стала символом російської підлості – «Лютий». Ансамбль бального танцю «Юність» символічно – мовою рухів – нагадав кожному про страх і відчай перших днів війни, які переросли у віру в наш переможний мир.
Ведуча патріотичної акції – заслужена артистка України Людмила Натанчук – привітала присутніх зі святом та подякувала усім артистам і глядачам, які долучилися до участі у проєкті: «Ми віримо у наші Збройні сили, ми віримо в Україну, ми віримо у нашу перемогу! Слава Україні!»
Вокальну частину програми склали виступи заслуженої артистки України Алли Опейди та зразкової вокальної студії «Зернятко» КМЦ «Красне», Ольги Ткаченко (у супроводі зразкового ансамблю сучасного танцю «Антарес», КМЦ «Красне»), Олександра Голощука та Яни Дудік (у супроводі народного аматорського оркестру народних інструментів «Волиняни»), Тетяни Шершень.
Особливу хвилю захоплення викликали пісні квартету «Акорд». Адже нині патріотична «В’язанка повстанських пісень» актуальна як ніколи!
Щирими оплесками глядачі підтримали і танцювальні композиції «Козаки» та «Гопак», насичені акробатичними номерами, які представили ансамблі «Волиняночка» і «Волинянка».
Закінчилося свято словами подяки тим, завдяки кому ми й маємо можливість відзначати День Конституції – нашим незламним захисникам. Затим після яскравої вокально-хореографічної композиції «Непереможна Україна» з імпровізованої сцени пролунав гімн, який підтримали усі глядачі.
Більше вражень та емоцій від патріотичної акції «В єдності наша сила» – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus