USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Ніякої зброї ми не складемо», – Зеленський закликав не вірити фейкам

26 Лютого 2022 08:22
Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення з Банкової в Києві, у якому закликав громадян не вірити фейковій інформації: він у Києві й українські захисники не складуть зброї.

«Усім доброго ранку, українці! Зараз у мережі з’явилося дуже багато фейкової інформації, немов я закликаю складати зброю нашу армію і йде евакуація.

Я тут. Ніякої зброї ми не складемо. Будемо захищати нашу державу, тому що наша зброя – це наша правда, а наша правда – в тому, що це – наша земля, наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати. Ось і все. Це я і хотів сказати. Слава Україні!» – наголосив Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus