USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Нідерландець побив світовий рекорд, пройшовши босоніж майже 3,5 тисячі кілометрів

13 Серпня 2024 23:38
Нідерландський ветеран війни Антон Ноотенбоом встановив новий світовий рекорд, пройшовши босоніж 3 450 км за 175 днів.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на NL Times.

«Нідерландець встановив світовий рекорд. 37-річний нідерландський ветеран війни Антон Ноотенбоом пройшов 3 450 кілометрів босоніж за 175 днів, побивши світовий рекорд», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рекорд було встановлено в американському Сент-Луїсі (штат Міссурі) о 15:00 за місцевим часом 11 серпня.

До цього рекорд найдовшої подорожі босоніж належав поляку Павлу Дуракевичу (3 409,75 км у Франції та Іспанії).

37-річний Ноотенбоом, також відомий як босий голландець, планує пройти ще 1700 км до Нью-Йорка. Він розраховує досягти площі Таймс-сквер 2 листопада.

Скільки нідерландець відпочиває, не уточнюється.

Читати ще: 285 підтягувань за годину: волинянин встановив новий рекорд України

Його подорож розпочалася 17 лютого на пляжі Санта-Моніки у Каліфорнії. Головна мета полягає в тому, щоб пройти пішки з Лос-Анджелеса до Нью-Йорка.

Представники Ноотенбоома відзначають, що він «повністю виснажений». Він особливо «страждає від гарячих, розпечених доріг». Зараз температура повітря маршрутом мандрівника досягає вдень 35 градусів.

Ноотенбоом долає всі ці кілометри босоніж, щоб привернути увагу до психічного здоров’я чоловіків. Він уже зібрав понад €18 тис. добровільних пожертвувань. Ці гроші підуть різним організаціям, які займаються психічним здоров’ям чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus