USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Нічого святого»: Кім розповів, як окупанти обстрілювали Миколаївщину на Великдень

25 Квітня 2022 13:45
Російські армійці обстрілювали Миколаївщину на Великдень.

Однак українські військові відбили атаку росіян на території області та знищили 13 одиниць техніки рф. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає ТСН.

«Ворог знову обстрілював нас на Великдень. Нічого святого, як завжди, все підло... Там є добрі новини щодо військових. Вони (окупанти, – ред.) намагалися нападати на якісь групи. Розгромили їх українські військові. Дуже пристойно, навели артою... Пішли ремонтувати 13 одиниць (ворожої техніки, – ред.)», – розповів Кім.

Також Кім повідомив, що російські окупанти спалюють своїх же солдатів, які загинули під час бою. Він закликав росіян здаватися, щоб зберегти життя.

«Краще здавайтеся. Нам зараз потрібні полонені, щоб міняти на наших маріупольців. Шанси, що вас тут уб'ють і спалять, – мінімальні. Краще здавайтеся», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus