USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Нічого не залишається, як виходити та достойно виглядати на полі, – новий тренер «Волині»

30 Червня 2021 22:41
Новоспечений головний тренер «Волині» Альберт Шахов після спарингу з «Вересом» розповів про план підготовки до нового сезону та поділився враженнями від гри з прем’єрліговим суперником.

Про матч з «Вересом»

«Команда зібралася три дні тому, тож зараз після дванадцяти днів відпочинку немає сенсу щось вимагати в хлопців. Футболісти пройшли школу другої команди, знали всі наші вимоги та старалися їх виконувати. По великому рахунку сьогодні це вийшло. Зараз йде підготовчий період, команда суперника під великими навантаженнями, нема тієї швидкості, що в чемпіонаті. У нас щось не виходило. Це був хороший спаринг, інформативна гра, але робити висновки по ній не варто, адже повторюсь, що йде підготовчий період».
Про омолодження «Волині»

«Якщо глянути на ігри в Другій лізі у минулому сезоні, то по бажанню та самовіддачі до хлопців питань нема, але втрата концентрації та нехватка техніки давалася взнаки ще у цій лізі. Перша ліга на порядок вища, тут більші швидкості, як хлопці з цим впораються… Якщо будуть працювати не на 100%, а на 150-200%, то у них все вийде».

Читайте ще: У «Волині» на перегляді – два футболісти
Про план підготовки до нового сезону

«Ми нікуди не їдемо, у нас тут достатньо полів, хороші умови. Щодо ігор, то у нас заплановано ще три спаринги. На перегляд будуть ще приїжджати футболісти. Все йде по плану, готуємося до чемпіонату. Нічого не залишається, як виходити та достойно виглядати на полі з цими хлопцями».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вболівальник Микола Показати IP 1 Липня 2021 00:52
Дуже зрадів коли побачив, що Чепелюк повернувся в Луцьк. Він толковий гравець, тримайте за руки і ноги. По філософськи підходить до ігор.
Фан Показати IP 1 Липня 2021 08:50
Квінтенсенція намірів команди сконценторована у перших словах останнього абзацу " МИ НІКУДИ НЕ ЇДЕМО " ! То і в прямому, і в переносному значенні ! Розумному досить !
Я Показати IP 1 Липня 2021 12:54
У сезон 2022-2023 у нас буде дербі! У 2 лізі. Волинь -волинь-2 (можливо ковель-волинь)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus