USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Нічний удар по Київщині: два прильоти, працювала ППО

25 Серпня 2022 08:46
У Вишгородському районі Київської області у ніч на 25 серпня сталося два ракетні удари, решта вибухів – наслідки роботи сил протиповітряної оборони України.

Про це заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передає УП.

«Уночі ворог завдав ракетного обстрілу по одній із громад Вишгородського району. Зафіксовано два прильоти. Жертв та поранених серед цивільних станом на ранок немає. Пожежі та руйнації житлових будівель чи об’єктів інфраструктури відсутні. Обстеження атакованої території триває. Інші вибухи, що чули жителі регіону, – робота нашої ППО», – зазначив він.

Кулеба вкотре закликав громадян не нехтувати сигналами тривоги та користуватися укриттями.

Про вибухи у Вишгородському районі він повідомив о 03:42. Повітряна тривога у Київській області тривала з 02:48 до 03:35 ночі.

Нагадаємо, у День Незалежності, 24 серпня, в областях України й у столиці пролунало 189 тривог. Це абсолютний рекорд за весь час війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus