USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Нічний парк у Луцьку відучора патрулює «Варта порядку». Фото

29 Червня 2017 13:44
Вчора представники громадського формування «Варта порядку» спільно з працівниками національної поліції розпочали посилене патрулювання в парку імені Лесі Українки.

Спільне патрулювання полісменів та вартівців у центральному парку Луцька тепер здійснюватиметься з 22 години до 2 години ночі щоденно.

Про це повідомили у прес-службі «Варти порядку».

Нічний парк живе бурхливим життям, тому стражам порядку доводиться нелегко. Пізньої пори тут можна зустріти будь-кого – п’яні компанії, прихильників гучної музики та любителів «духмяного зілля».

«Керівництво громадського формування «Варта порядку» із відповідною ініціативою звернулося до представників національної поліції, де була знайдена необхідна підтимка. Було прийнято рішення, про спільне патрулювання полісменів та вартівців центрального парку з 22 години до 2 години ночі щоденно, один наряд патрулюватиме в пішому режимі паркову зону. Парк розташований поблизу річки Стир. На його території павільйони, атракціони, спортивні і дитячі площадки, зоопарк, місця для відпочинку, які активно працюють у теплу пору року. Велике скупчення людей, підвищує ймовірність скоєння правопорушень в громадських місцях на які необхідно вчасно реагувати», – йдеться у повідомлення прес-служби громадського формування.

Вже з перших днів патрулювання в парку було припинено розпивання алкогольних напоїв, розпалювання багаття відпочиваючими, проведення профілактичних бесід, тощо. Порушників стражі порядку поки лише попереджують, але згодом обіцяють притягати до відповідальності, згідно з законом України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 29 Червня 2017 14:13
А після 2х годин можна йти робити що завгодно?Вже б хоч до 4х ранку патрулювали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus