USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Нічна ворожа атака: у Києві уламки збитої ракети вбили двох людей

30 Серпня 2023 08:27
Цієї ночі ворог укотре атакував Україну ракетами та ударними безпілотниками.

Як повідомив голова КМВА Сергій Попко, вночі та вранці 30 серпня ППО знищила понад 20 ворожих цілей у повітряному просторі Києва. У Дарницькому та Шевченківському районах столиці впали уламки ворожих ракет, виникли пожежі, пише УП.

У КМВА повідомили, що внаслідок падіння уламків на територію підприємства в Шевченківському районі Києва, за попередніми даними, загинуло двоє людей. Ще одна отримала ушкодження.

«За ще одним викликом у Шевченківському районі медики госпіталізували одну постраждалу. 24-річна дівчина отримала різані рани від уламків скла», – повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Пізніше він інформував, що пожежно-рятувальні служби продовжують працювати на місцях падіння уламків. Зокрема в Дарницькому районі та у чотирьох місцях в Шевченківському районі столиці.
Він зазначив, що двоє людей отримали поранення і госпіталізовані.

Згодом КМВА повідомила, що поранення різного ступеня важкості отримали троє людей.

Також у військовій адміністрації уточнили, що загинули два охоронці підприємства 26 та 36 років.

На Київщині уламки збитих дронів і ракет пошкодили шість приватних будинків та садиб, гаражі й дві автівки.

Через пожежу 69-річна жінка отримала опіки, також поранено двох чоловіків, повідомив голова поліції області Андрій Нєбитов.
Крім того, росіяни атакували об'єкт інфраструктури в Житомирській області, внаслідок падіння збитого дрона виникла пожежа, повідомив голова військової адміністрації Житомирської області Віталій Бунечко.
«Завдяки ефективній роботі підрозділів протиповітряної оборони частину повітряних цілей було збито. Уламками збитого безпілотника було частково пошкоджено об'єкт інфраструктури та залізничне полотно», – зазначив він.

За словами Бунечка, осередки загоряння, що виникли через ворожу атаку, оперативно ліквідували. Місце події обстежують представники правоохоронних органів.

«Жертв та постраждалих немає. Інформацію про масштаб пошкоджень уточнюють», – ідеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus