USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

Нічна атака росіян: на Рівненщині пошкоджено лінію електропередач, у Кривому Розі та на Запоріжжі – загиблі й поранені

Сьогодні 08:26
У Кривому Розі росіяни поцілили балістикою по готелю. Двоє людей загинули, п’ятеро дістали порання та ще двох вважають зниклими безвісти.

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак, передає УП.

«Двоє людей загинули через ракетний удар по готелю в Кривому Розі, що стався вночі. Це жінка та чоловік. П'ятеро постраждали. У лікарні 43-річна жінка – важка. Госпіталізовано і 37-річного чоловіка. Він в стані середньої тяжкості. Ще троє потерпілих оговтуватися будуть вдома. Наразі невідома доля ще двох людей. Ймовірно, вони можуть перебувати під завалами», – йдеться в повідомленні.

За словами голови ОВА, внаслідок удару пошкоджено шість магазинів, чотири багатоповерхівки, вісім авто.

«На місці трагедії продовжують роботу всі служби», – повідомив Лисак.
Голова військової адміністрації Запорізької області Іван Федоров повідомив, що внаслідок нічної атаки російських «Шахедів» на Запоріжжя три людини загинули та п’ятеро дістали поранення.

За попередніми даними, росіяни завдали семи ударів безпілотниками по території Запоріжжя та Запорізького району.

Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено приватні будинки, сталося займання сухої трави на відкритій території».

Читати ще: «Я сам вилазив з-під завалів»: що розповідають жителі багатоповерхівки у Луцьку, куди влучили уламки дрона

У Києві уламки збитих повітряних цілей попадали у лісопаркових зонах в Дніпровському та Деснянському районах, горіла трава, минулося без постраждалих.

«Київ відбиває комбіновану ракетно-дронову атаку ворога. Зафіксовано падіння уламків на лісопаркову зону в Дніпровському районі міста. Внаслідок цього виникла пожежа лісової підстилки на площі до 50 м кв. Інформація про постраждалих відсутня», – повідомив начальника КМВА Сергія Попко.

На Рівненщині вночі працювала ППО.

«Відомо, що є збита повітряна ціль ворога. Люди не постраждали. Під час падіння уламки пошкодили лінію електропередач», – повідомив голова ОВА Олександр Коваль.

У Хмельницькій області ППО збила вісім ворожих цілей. Від атаки загорілися два приватні будинки. Контузію отримав чоловік, який проживає в одному з них, повідомив голова ОВА Сергій Тюрін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus