USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Нічна атака дронів: на Київщині уламки пошкодили господарські будівлі, спалахнула пожежа

11 Липня 2023 08:27
Уламки іранських дронів-камікадзе, якими російські окупанти били по Києву в ніч на 11 липня, виявили в одному з населених пунктів Київської області. Внаслідок падіння частин безпілотників пошкоджені будівлі приватного домоволодіння, там спалахнула пожежа.

«Уламки «шахедів» були виявлені в одному з населених пунктів області. Пошкоджено вікна та господарські будівлі приватного домоволодіння, виникло загоряння трав'яного настилу», – повідомили в МВС.

Станом на 8:00 інформації про постраждалих немає. На місці події працюють співробітники поліції та екстрених служб.

Зазначимо, що в ніч на 11 липня в низці областей України оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування ударних безпілотників російських окупантів. Вибухи чули в Одеській і в Київській областях.

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, росіяни вдарили по Києву іранськими дронами-камікадзе типу Shahed, але сили протиповітряної оборони знищили всі ворожі цілі.
Як повідомили в Одеській ОВА, через падіння уламків збитих дронів сталося займання двох припортових терміналів, в тому числі зернового. Пожежі оперативно ліквідовано, критичних руйнувань та постраждалих не зафіксовано.

Тим часом у Генштабі ЗСУ повідомили, що в ніч на 11 липня російські окупанти атакували Україну «шахедами» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ). Усього було задіяно 28 дронів-камікадзе.

У результаті успішної бойової роботи в зоні відповідальності повітряного командування «Південь» силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони знищено 26 ударних БпЛА та один розвідувальний безпілотник типу «Zala».

Крім того, за минулу добу, 10 липня, Повітряні Сили знищили ворожий вертоліт (тип уточнюється), три ударних БпЛА типу «Ланцет» та чотири розвідувальних дрони оперативно-тактичного рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus