USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Нібито за два мільйони чистили сніг у жовтні: у соцмережах поширюють фейк про Луцьку міськраду

17 Листопада 2023 14:44
У соціальних мережах поширюється недостовірна інформація про те, що Луцька міська рада уклала договір на посипання доріг та тротуарів протиожеледними сумішами і в жовтні спрямувала на ці цілі два мільйони гривень.

Як повідомили у міськраді, усі оплати за договором здійснюються згідно актів виконаних робіт з наданих послуг. У жовтні-листопаді ні ожеледиці, ні снігу не було, відповідно – актів виконаних робіт теж. Тож кошти на ці цілі не витрачали.

Два мільйони гривень були передбачені в плані на закупівлю солі, щебенево-соляної та піщано-соляної сумішей.

Читати ще: Притрусило подвір'я і хати: на Волині випав перший сніг

Неправдива інформація нібито поширюється у соціальних мережах з метою формування негативної думки про діяльність міської ради та її посадових осіб.

Для інформації, 8 вересня департаментом ЖКГ було оголошено закупівлю на послуги з прибирання снігу. За її результатами, укладено договір від 06.10.2023 року за № 1218 з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Читати ще: У Луцьку перевірили готовність комунальників та техніки до снігу і заморозків

Для виконання робіт підприємство вже підготувало техніку, придбало по 1500 тонн щебенево-соляної та піщано-соляної сумішей, очікують доставку ще 500 тонн чистої солі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ветфельдшер Показати IP 17 Листопада 2023 15:01
Комусь це цікаво і вигідно - посіяти ворожнечу. І ще й в стані війни. А потім зібрати "дивіденди". В каламутній воді, звичайно. Кому війна, а кому... Істина, відома вже сотні років. Я про фейк.
Мошко з Вульки Показати IP 17 Листопада 2023 17:21
А нашо їм закупляти нові щебенево - соляні суміші, якщо на Київському майдані вже третю зиму і круглий рік лежить така ж неприбрана суміш !
Луцик Показати IP 17 Листопада 2023 19:03
Для тупих, больних і убогих щодня без вихідних о 7 ранку в мій двір заїзджає машинка. І брязгає контейнерами. Краще це чути а не ссучені росіянські ракети.
123 до Луцик Показати IP 17 Листопада 2023 20:01
Що ця компанія робить в тебе в дворі, ти з ними? А що вона вам так рано привозить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus