USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Незаконно наловив риби на понад 660 тис. грн: волинянину повідомили про підозру

29 Серпня 2024 22:22
За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури 34-річному жителю села Гумнище Луцького району повідомлено про підозру в незаконному зайнятті рибним добувним промислом способом масового знищення риби, що заподіяло суттєвої шкоди.

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

За даними слідства, чоловік 11-12 червня 2024 року за допомогою заборонених знарядь лову – дев’яти риболовецьких сіток – незаконно ловив рибу на території гідрологічного заказника «Перемильський».

Читати ще: Наловив риби на майже 100 тисяч гривень: на Волині затримали порушника

Із незаконним уловом, який згодом оцінили у понад 660 тисяч гривень, його і виявили працівники Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у Волинській області.

Триває досудове розслідування, яке провадить ВП №2 (Горохів) Луцького РУП ГУНП в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus