USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Невідомий на автівці врізався в огорожу Капітолія та поранив ножем поліцейських. Є жертви

2 Квітня 2021 22:36
Чоловік за кермом автомобіля протаранив поліцейську автівку на північному в'їзді на територію Капітолія. Поранені двоє поліцейських. По нападнику відкрили вогонь.

Про це повідомила журналістка CBS News Кетрін Вотсон у Twitter, інформує Главком.

За її словами, поліція Капітолія повідомила, що входи і виходи закрито через «зовнішню загрозу безпеці».

Судячи з відео в соцмережах, до Капітолія прибула поліція і гелікоптер.
Як повідомляє пресслужба поліції Капітолія, невідомий намагався протаранити загородження біля будівлі Конгресу і в’їхав у двох правоохоронців.

Після того, як він врізався в поліцейський автомобіль, озброєний ножем чоловік вийшов зі своєї машини. Поліцейські відкрили по ньому вогонь і поранили.

За даним NBC News, інцидент стався зі сторони будівлі Сенату США. За даними джерел телеканалу у правоохоронних органах, автівка не зупинилась попри барикаду і в’їхала в двох офіцерів поліції, поранивши їх. Потім з машини вискочила людина з ножем і завдала поранень одному з поліцейських. Офіцери поліції вистрелили в нього у відповідь.

Відомо, що один з офіцерів поліції отримав серйозні поранення.

Про мотив нападника нічого не відомо. Його ушпиталили в критичному стані.Як повідомляє Interfax-Україна з посиланням на американські ЗМІ, водій, що врізався в поліцейських біля будівлі Капітолія у Вашингтоні, помер після госпіталізації.

Чоловік отримав поранення, коли правоохоронці відкрили по ньому вогонь. Він був госпіталізований, його стан оцінювався як критичний, і лікарі не змогли врятувати його життя.

У підрозділі поліції, які займаються охороною Капітолія, зазначили, що, «очевидно, не йдеться про теракт».

«Але поки ми не знаємо мотиви нападника», – сказав виконувач обов’язки голови поліції Вашингтона Роберт Конті.

Він також повідомив, що один з із поранених поліцейських помер від отриманих травм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus