USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Несподівана радість самотності»: книга про те, як подружитися з собою*

24 Грудня 2021 16:27
Суспільство нав’язало нам стереотип, що щасливим можна бути лише перебуваючи в стосунках з кимось. Самотніх завжди таврували як невдах, що не в змозі знайти собі другу половинку. Коли люди бояться самотності, пов'язують життя з випадковими, «не своїми»...

Книга «Несподівана радість самотності» може допомогти розплющити очі на те, що щасливим можна бути на самоті, зрозуміти, що не потрібно намагатися за будь-яку ціну знайти собі пару. Перш за все варто відшукати гармонію із самим собою.

Біографія авторки

Кетрін Ґрей народилася в Лондоні. Авторка пережила алкогольну залежність. Страшний досвід вилила на папір і своєю дебютною книжкою «Несподівана радість тверезості» ввірвалась у список бестселерів 2018 року. В ній вона описує жахливий стан алкогольного сп’яніння і як він руйнує все, що тобі дороге.

Її наступна праця, в якій самотність перестає трактуватись як невдача, теж набула широкого резонансу серед читачів та літературних критиків.

Ми хочемо, щоб ви більше читали, тому Yakaboo підготувало для вас дві роботи письменниці.
Про що можна дізнатися в «Несподіваній радості самотності»

Послання книги, яке авторка намагалася донести широкому загалу, в тому, що треба навчитись налагоджувати стосунки з самим собою. Якщо людина перебуває в депресії чи розгубленості, такий стан навряд чи можна виправити пошуком нових стосунків.

Це може лиш призвести до того, що у відчаї можна легко наламати дров.

Іноді справжня мета людини – не знайти собі пару, а:

- бути таким, як всі, для суспільства;

- створити сім'ю, щоб втерти всім носа свідоцтвом про шлюб;

- жити з нелюбом лише для того, щоб не сказали, що ви самотні.

Як бачимо, для більшості таке прагнення полягає в тому, щоб бути пристосуванцем і вписуватися в загальні норми. Але хіба це зробить когось щасливим? Книжка Кетрін Ґрей нещадно ламає ці примарні цінності. Замовити примірник можна онлайн на сайті yakaboo.ua. Ви можете забрати його особисто в книгарні у Києві на вулиці Хрещатик, 22. Доставка – по всій Україні.

Численні рецензії

Тільки-но праця авторки вийшла з-під її пера, мережа вибухнула безліччю позитивних відгуків. Та дехто застерігає, що цей примірник може стати тією рушійною силою, яка змусить людей, які перебувають у стосунках, на багато що подивитися під іншим кутом.

Книжка підтримує та надихає тих, кому по життю ліпше йти самому. Читачі радо діляться враженнями у коментарях. Чекаємо і ваших відгуків, які можна залишити в розділі під описом книжки.

Для чого читати

Жити в гармонії з собою – ось найбільше щастя! Придбавши книгу, ви дізнаєтеся, що:

- шлюб – це не обов'язок перед кимось;

- краще бути самому, ніж жити в токсичних стосунках;

- потрібно полюбити спочатку себе.

Руйнуйте стереотипи, виривайтесь із замкненого кола, зрештою, будьте собою! Пізнайте, чого насправді ви прагнете від життя! Повноцінні стосунки з кимось можна створити лише у випадку, якщо є гармонія з власним Я.

Національна книжкова платформа Yakaboo пропонує літературу на будь-який смак. Радо проконсультуємо вас, якщо виникнуть питання. Телефонуйте на номер 0(800)-600-505. Ми завжди раді гостям, тому чекаємо на вас в Києві на Хрещатику, 22 на першому поверсі Головпоштамту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus