USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Несплата за газ може призвести до припинення газопостачання*

27 Серпня 2021 12:16
Заборгованість клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», за спожитий газ наразі складає 357 млн грн. Тільки лучани боргують 163 млн грн з цієї суми. Ковельчани недоплатили за блакитне паливо понад 36 млн грн, мешканці Нововолинська – 29 млн грн.

У період дії карантину «Волиньгаз Збут» не ініціював припинення газопостачання та не нараховував штрафи та пеню за невчасну оплату.

Однак, відповідно до змін в законодавстві, припинення надання житлово-комунальних послуг, в тому числі й газопостачання, через неоплату забороняється лише тоді, коли на території регіону встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. В іншому випадку постачальники енергоресурсів мають право припинити надання послуг споживачам, які мають заборгованість. Про це йдеться в Законі «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури приєднання до електричних мереж» від 15.07.2021 №1657.

Щоб уникнути неприємних ситуацій, ТОВ «Волиньгаз Збут» закликає клієнтів сплачувати за газ вчасно. А щоб зменшити навантаження на гаманець в опалювальний період – підключатися до тарифу «Твій газ Рівномірний платіж». Така пропозиція допоможе розподілити фінансове навантаження рівними частинами протягом року і зменшити суми у платіжках в опалювальний період.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» вже обрали понад 2 200 клієнтів компанії. Серед них переважають волиняни, які мають індивідуальне газове обладнання.

Детальнішу інформацію про тариф можна дізнатися за посиланням https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/ чи у будь-якому відділенні ТОВ «Волиньгаз Збут».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 27 Серпня 2021 12:46
адекватна ціна за газ - не більше 3 грн за куб разом з транспортуванням.
зе до скептик Показати IP 27 Серпня 2021 15:34
А може ще дешевих тарифів хочеш ?
скептик до зе Показати IP 27 Серпня 2021 19:01
гонивом будеш в себе вдома займатись
Споживач Показати IP 28 Серпня 2021 08:52
Та невже.Споживання електроенергії,як і газу(товару), законодавством передбачено індивідуальний облік(за рахунок продавця-Закон).Електроенергія-так і давно,а де індивідуальний облік газу (Закон).Які борги,коли ні ви ,ні споживач не знають кількості спожитого.Спочатку виконайте законодавство України,а вже потім претензії до споживача.
лучанка Показати IP 28 Серпня 2021 13:30
а якого дідька перекриваєте газопостачання, якщо не сплачено за 1 місяць за транспортування?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus