USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Нещодавно виповнилося 29: раптово пішов із життя волинський тренер з гандболу

Сьогодні 16:26
Несподівано пішов із життя тренер з гандболу Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Мосійчук. Нещодавно йому виповнилося 29 років.

Про це повідомили у спортшколі.

"Із великим сумом та невимовним жалем ми прийняли страшну звістку про передчасну й таку несподівану смерть нашого колеги, тренера-викладача із гандболу Олександра Мосійчука. Він лиш нещодавно відзначив своє 29-річчя.

Олександр із дитинства захоплювався гандболом і досягнув успіху в цьому виді спорту. У студентські роки грав за збірну України з гандболу, беручи участь у міжнародних змаганнях. Був діючим спортсменом, тренував юних гандболістів у нашій Маневицькій ДЮСШ із 2017 року.

Він став не просто нашим колегою, а й щирим і надійним другом, бо був чудовою та позитивною людиною, відданою своїй справі. Його дуже любили вихованці, з якими представляв Маневиччину і на обласних, і на всеукраїнських змаганнях. Тренер не тільки навчав їх гандболу, а й гартував їхній дух, вчив ставати рішучими і водночас виваженими у кожній своїй дії.

Він так рано пішов у інший світ, так багато не встиг зробити, але пам'ять про нього назавжди буде жити. Легких хмаринок Тобі, наш дорогий колего!" – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, днями передчасно обірвалося життя тренера-викладача вищої категорії з футболу Володимирської ДЮСШ Руслана Ганя. У липні помер волинський тренер з легкої атлетики В’ячеслав Киричук, не стало колишнього директора ДЮСШ «Спартак», голови Володимирської філії «Спартак», багаторічного тренера-викладача з вільної боротьби Віктора Сиротинського, а у страшній ДТП загинув тренер з боксу та ММА з Луцька Руслан Павлюк.

Волинські Новини висловлюють щире співчуття рідним і близьким Олександра Мосійчука.

Зі скорботою – колектив Маневицької ДЮСШ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus