USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Нещадно насипає ворогу: білявка-навідниця прославилася відео, як вправно влучає по російській техніці

20 Квітня 2022 16:47
Нещадно «насипає» ворогу і змушує його втікати якнайдалі – відео, як дівчина-навідниця САУ вправно влучає по російській техніці облетіло мережу.

За лічені дні відео стало вірусним, ролики набрали понад мільйони переглядів, користувачі не приховують свого захоплення, йдеться в ТСН.

Одну за одною вона знищує ворожі цілі, скеровуючи снаряди по заданих координатах. Кілька фрагментів, відзнятих лише для найрідніших, військова навідниця, а в мирному житті тіктокерка під ніком «Принцеска», не втримується та викладає в соцмережі. На ранок – прокидається відомою на усю країну.

«Понад мільйон переглядів. Це дійсно була бойова робота, це не награні кадри», – розповідає дівчина.23-річна білявка, метр шістдесят зростом, мати двох дітей: така вона – конотопська навідниця самохідної артилерійської установки, яка підірвала мережу.

Тетяна Чубар воює в 58-й окремій мотопіхотній бригади імені гетьмана Івана Виговського. Раніше працювала в кондитерській, пекла тістечка, а нині нещадно підсмажує ворога. Каже, в ЗСУ пішла, бо з дитинства мріяла про це. За 5 років служби в ЗСУ була й діловодом, і в медроті служила, зрештою – вивчилася на навідницю САУ. Каже, що непогано виходить. На її рахунку більше десятка знищених цілей.

«В нулі, було в нулі. У нас влучення було таке доволі якісне, нам присилають фотографії, нам присилають відео, звукозапис», – розповідає Тетяна.Після пекельних днів на передовій на кілька днів її відпустили додому, побачитися з синами.

У бронетехніці та серед чоловіків Тетяна наче риба у воді. Зізнається, що у перші дні її появу в навчальному центрі військові сприймали скептично. Коли ж побачили, як вона вправно тягає залізяччя, думку змінили.

Навіть на війні вона з патріотичним манікюром та нафарбованими віями. «Я принцеска. Кажу: я ж дівчинка, я ж люблю рожеве, я ж блондинка. Насправді, я люблю рожевий», – каже Таня.

А ще мріє свою САУ перефарбувати, та механік-водій не дає.

Вже вийшов наказ про нагородження Тетяни медаллю захисника Вітчизни, керівництво подало рапорт на її призначення командиром гармати. Жінці пропонували перевестися з передової у більш спокійне місце, але вона сказала – однозначно ні.

«Я від цього кайфую, просто кайфую. Я кажу, що я сюди з хлопцями приїхала, я звідси з хлопцями й поїду», – запевняє жінка.

Нею захоплюється уся бригада. А от вона свого героя ще не знайшла. Серце навідниці поки вільне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus