USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Нервував і поводив себе підозріло: у Луцьку затримали чоловіка зі штик-ножем

8 Червня 2021 14:05
Працівники Луцького районного управління поліції вилучили у місцевого жителя ніж.

Про це повідомляє Луцьке районне управління поліції у Фейсбуці.

Учора під час комплексного відпрацювання міста співробітники карного розшуку Луцького районного управління поліції помітили 44-річного чоловіка, який перебував у сквері Героїв Майдану, що за центром реєстрації актів цивільного стану на проспекті Соборності. Лучанин себе підозріло поводив. При появі правоохоронців помітно почав нервувати.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет ззовні схожий на штик-ніж. На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Приїхавши за адресою, правоохоронці вилучили у правопорушника небезпечний предмет для проведення експертизи.

За даним фактом слідчим відділом Луцького районного управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 120 до 240 годин, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 8 Червня 2021 18:02
Чому не має фото подібних неадекватів, воно заплатить траф 17 грн., або поседить пару годин під арештом і потім далі буде розгулювати містом.
До Луцьк Показати IP 8 Червня 2021 20:10
Неадеквати з колекційними багнет-ножами типу М-98 не ходять. Вчить трохи матчасть
пес дюк Показати IP 8 Червня 2021 23:54
мушкєтьор
Лучанка Показати IP 9 Червня 2021 17:32
Стопудово це херой атошник і нічого йому не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus