USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Непритомніють та помирають: у TikTok поширюють смертельний челендж для дітей

24 Грудня 2021 08:45
У соціальній мережі TikTok поширюється вірусний тренд Blackout Challenge. Його жертвами стали мінімум п’ятеро дітей.

Про це пише УНІАН з посиланням на The Mirror.

Учасникам челенджу пропонують записати ролик того, як вони затримують дихання, доки не непритомніють. Нещодавно така «розвага» забрала життя 10-річної дівчинки Ніли Андерсон зі штату Пенсільванія (США).

Мати дівчинки Тавайна Андерсон б’є на сполох. Жінка закликала батьків зробити усе, щоб убезпечили своїх дітей від цієї смертельної розваги, зокрема перевіряти телефон.

За словами жінки, її 10-річна донька знепритомніла в спальні свого будинку під час виконання челенджу. Дівчинку негайно ушпиталили, але медики лише констатували її смерть.

«Вона була всім. Вона була щасливою дитиною. Це біль, який не піде. Це у мене в горлі. Мені так боляче. Ми не думаємо, що 10-річні спробують це. Вони намагаються, бо вони діти, і вони нічого не розуміють», – розповіла мама.

Водночас платформа TikTok видалила усі відеоролики небезпечного челенджу в межах кампанії боротьби з небезпечними іграми. Представник соцмережі розповів, що «тривожний челендж» з’явився задовго до відеоплатформи та ніколи не був трендом TikTok. Ніла – п’ята дитина, яка померла під час участі в Blackout Challenge тільки цього року.

Як повідомлялося, названо потенційних жертв смертельної гри «Момо». Розвага розрахована на дітей з уразливою психікою, які хочуть бути улюбленцями батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
МайСтрим Показати IP 24 Грудня 2021 09:04
Це як? Зрозуміти? Гра хто довше затримае дихання була і в моєму дитинстві. Не пам'ятаю щоб хтось вмирав! Тут щось не чисто людина яка знепритомніла почне дихати на природному рефлексі. Дитина що під знеболюючими була що забула як дихати?
Анонім до МайСтрим Показати IP 24 Грудня 2021 09:46
вони ще про "со***у радість" не знають. тим, хто вижив після дворових ігор в 90х, присвячується
Survive in ussr Показати IP 24 Грудня 2021 10:33
Старички з 90х тролять тіктокнутих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus