USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Непобутовим споживачам електроенергії до кінця року потрібно обрати постачальника за вільними цінами*

5 Листопада 2020 15:16
З 1 січня 2021 року бюджетні організації та непобутові споживачі з договірною потужністю від 50 до 150 кВт втрачають право на отримання універсальної послуги. У зв’язку з цим, до кінця року таким споживачам необхідно обрати постачальника за вільними цінами. Про це повідомила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Згідно з Законом України «Про ринок електричної енергії» до 31 грудня 2020 року постачання електроенергії для бюджетних організацій, представників малого та середнього бізнесу здійснюється за роздрібними цінами, встановленими НКРЕКП відповідно до затвердженої нею методики. З 1 січня 2021 року споживачі з договірною потужністю від 50 до 150 кВт та бюджетні установи будуть купувати електроенергію за ринковими цінами. Тому їм необхідно заздалегідь потурбуватися про вибір компанії, ринкова пропозиція якої буде найпривабливішою, та укласти з нею договір.

Нагадаємо, у липні 2020 року ТОВ «Волиньгаз Збут» отримало ліцензію на постачання електроенергії. Товариство готове до співпраці з бюджетними організаціями, юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.

«ТОВ «Волиньгаз Збут» займає в регіоні позицію надійного постачальника природного газу. Наразі ми активно працюємо над розширенням клієнтської бази споживачів електроенергії, – зазначає директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. – Індивідуальне формування ціни та графіку оплати, відсутність штрафів за небаланси, персональний менеджер для кожного клієнта. Це те, що ми пропонуємо власникам малого і середнього бізнесу, підприємствам та організаціям не тільки Волинської області, а й всієї України».

Звертаємо увагу, що відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії», з 1 січня 2021 року право на отримання універсальної послуги матимуть лише побутові споживачі та малі непобутові споживачі з потужністю до 50 кВт. До зазначеної дати постачальники універсальних послуг повинні проінформувати бюджетні установи та споживачів, договірна потужність яких становить від 50 до 150 кВт, про припинення надання універсальної послуги, а також про процедуру зміни електропостачальника у визначеному чинним законодавством порядку.

У НКРЕКП наголошують: якщо споживач не визначиться з постачальником за вільними цінами, то протягом 90 днів постачання електричної енергії на їхні об’єкти здійснюватиметься на підставі договірних відносин з постачальником «останньої надії».

Для обговорення деталей співпраці та укладання договору з ТОВ «Волиньгаз Збут» на постачання електроенергії телефонуйте у відділ продажів юридичним особам: (0332) 27-76-04.

Інформацію про умови придбання електроенергії можна прочитати на сайті організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus