USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Ненароджені для війни»: у Луцьку запрошують на виставу від Третьої штурмової бригади

Сьогодні 17:51
31 жовтня о 18:00 у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться показ документальної вистави «Ненароджені для війни» від Третьої окремої штурмової бригади.

Ця вистава поєднує реальне життя на фронті зі стилістикою театрального мистецтва. Справжні історії військових, які зараз на нулі, зі сцени переповідає не просто професійний актор, а справжній воїн, який з першого дня повномасштабної війни став на захист Батьківщини зі зброєю в руках.

Він говорить про те, що чув від побратимів і посестер, свідком чого став сам. Чи потрібно йому грати щось на сцені? Ні, він впустить вас в своє життя.

Читати ще: У Луцьку військовий Третьої штурмової показав моновиставу про життя на передовій

«Ненароджені для війни» – це чорний гумор, нестерпне військове хуліганство, історія про кохання та самотність, авантюрні небезпечні пригоди. Це реальна казка для дорослих, яку захочеться переповісти друзям і знайомим.

Всі зароблені під час показів кошти буде перераховано на закриття потреб Третьої окремої штурмової бригади.

Детальна інформація та квитки – ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus