USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

«Нехай він краще свої мізки продасть», – пенсіонерка відповіла «слузі народу», який порадив їй продати собаку

2 Лютого 2020 15:05
Журналісти видання «Страна.ua» знайшли бабусю і її собаку, які стали відомі після історії з нардепом від фракції «Слуга народу» Євгеном Брагарем.

Нагадаємо, пенсіонерка подзвонила в прямий ефір телеканалу 112 і поскаржилася на високі тарифи на газ. У відповідь Брагар порадив їй продати собаку, щоб оплатити комунальні послуги. «Якщо собака елітної породи, то вона може її продати і спокійно собі оплатити» – заявив нардеп.

«Страна» знайшла пенсіонерку, яка дзвонила в ефір, та її вихованця. Любов Павлівна живе у селі Аджамка в Кіровоградській області. Собачку звуть Шарик. І він явно не елітної породи. Також на фото видно і кота.

У коментарі місцевому виданню «Мій Кропивницький» вона зізналася, що раптова знаменитість стала для неї сюрпризом.

За словами жінки, вона не чула відповідь нардепа, бо після дзвінка в студію побігла на кухню, аби витягнути хліб з пічки. Тож скандальну репліку «слуги народу» їй переказали журналісти. Пенсіонерка неабияк обурилася пропозиції Брагаря продати собаку і жорстко відповіла.

«Нехай він краще свої мізки продасть. Так буде краще. Якщо не вміють керувати», – сказала жінка.

Також Любов Павлівна розповіла, що дійсно має собаку, звати його Шарік. Проте він вже старий і продавати пса ніхто не буде.

«Вона бідненька уже, стара – 14 років. А собаки більше 15 років не живуть. Тому продавати немає що», – відзначила вона.

Жінка додала, що має 31 рік стажу, працювала диспетчером на автовокзалі. Зараз вона на пенсії і отримує 2 тисячі гривень у місяць. Попри те, що Любов Павлівна має субсидію, за комунальні послуги платить багато – майже 2 тисячі гривень.

Окрім того пенсіонерка зізналася, що на виборах голосувала за Володимира Зеленського і «Слугу народу». Але після таких заяв нардепа розчарувалася у владі: «Думали, буде покращення. Але прийшло розчарування, що ось так вони говорять. Підставили нас».
Висловлювання депутата вже висміяли в соцмережах. Також з’явилися безліч фотожаб, картинок мемів по темі.

Днями Євген Брагар засвітився у ще одному скандалі. Він заявив, що звернеться в Нацполіцію через дії волонтерок Ярини Чорногуз та Анастасії Конфедерат, які повертаючись з похорону бійця ООС вимагали від водія автобуса «Луцьк – Київ» вимкнути російський серіал. Інцидент трапився у ніч на 27 січня, коли волонтерки поверталися з Луцька до Києва з похорону загиблого на Донбасі бійця 10-ї гірсько-штурмової бригади Миколи Сорочука, який, до слова, був хлопцем однієї з волонтерок. Через незгоду водія і пасажирів вимкнути російський серіал дівчата були змушені посеред траси вийти з автобуса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Че Показати IP 2 Лютого 2020 15:16
Мізків у нього нема, а продав він душу.
Житель Показати IP 2 Лютого 2020 15:41
Ну да, він сказав фігню. Але його зрозуміти можна. Є купа людей, які користуються субсидією і жаліються на погане життя, хоча мають власні бізнеси, купу квартир і будинків, лише зареєстровано все не на них. Хіба не раз бачили, як різних попрошайок на вулиці привозять на елітхних автівках? Чи коли на безплатну роздачу їжі приїжають джипи з величезними каструлями, або побільше набрати? Дуже шкода пенсіонерів і інвалідів, яким не вистачає коштів на життя. Через певних індивідів, які вміють обходити закони і мають бажання лише нажитись, змушені страждати звичайні, прості люди. І цим пояснюється уся недовіра з боку влади і цього депутата.
Маразм до Житель Показати IP 2 Лютого 2020 16:51
Як цього депутата можна зрозуміти???? Та ніколи і ніяк. Розумна, здавомисляча людина такого б ніколи не сказала. Але питання не в цьому, а в тому що такий депутат є прямим відображенням от таких Жителів, яким ще хватає совісті виправдовувати швондерів. Щодо субсидій тим, хто не має на них права через норм забезпеченість, то це справа совісті тих, хто отримує і тих, хто призначає. А як показує життя, совісті немає в більшості людей, тільки проявляють себе в тому чи іншому моменті. Одні субсидії отримують, інші прострочені продукти продають, інші шинку водою підкачують для більшої ваги, ще інші в білих халатах пальцем не поворохнуть без "подяки", ще інші подумають як свого роботодавця надути, ще інші протримають вас під якимось кабінетом, хоча просто п'ють каву, і так куди не кинься. Отакий круговорот
Отже Показати IP 2 Лютого 2020 15:56
Зелбіцили!
Анонім Показати IP 2 Лютого 2020 17:14
Тепер уже стало зрозуміло, що Зеленський привів у раду безмозглу нахабну "золоту" молодь Києва
" до Анонім Показати IP 2 Лютого 2020 17:56
Якби не ти то ніхто цього і не знав!
факт до Анонім Показати IP 2 Лютого 2020 18:55
Кандидатів у Верховну Раду відбирав Богдан!!!! І Зеленський до них ніякого відношення не має!!!!
лучанин до факт Показати IP 2 Лютого 2020 21:00
А Богдана хто привів???
ку Показати IP 2 Лютого 2020 21:57
Ще один клоун...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus