USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Негода на Волині: зламане дерево заблокувало на дорозі авто

1 Липня 2024 18:40
Сьогодні на Волині пройшов дощ із грозами та сильним вітром. Рятувальникам довелося вивільняти з-під зламаного дерева легковик та розчищати автодорогу.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС.

Так, о 16:20 надійшло повідомлення про те, що у селі Будятичі Володимирського району зламане дерево заблокувало легковий автомобіль. Рятувальники бензопилою розрізали повалене гілля й вивільнили транспортний засіб.

Читати ще: На Волині за вихідні виявили 15 п'яних водіїв

О 17:10 працівники чергової варти 22 державного пожежно-рятувального поста вирушили за викликом до с. Піски Берестечківської громади – там дерево впало на проїжджу частину та перекрило рух транспорту. Рятувальники розкряжували дерево й усунули його з автошляху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus