USD 41.10 41.55
  • USD 41.10 41.55
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Небезпечне сусідство: лучани скаржаться на сморід і тарганів із квартири неохайної сусідки. Відео

9 Січня 2020 19:09
Випадки, коли люди збирають сміття у своїх оселях, трапляються досить часто. Наслідки від цього непередбачувані. Тим часом мешканці багатоповерхівок змушені боротися з проблемою небезпечного сусідства самотужки.

Після резонансної пожежі на проспекті Соборності збентежені жителі будинку №49 на проспекті Відродження звернулися до редакції телеканалу «Аверс», адже з ними по сусідству проживає жінка поважного віку, яка заважає спокійно проживати іншим. Люди стверджують: вона розвела у своєму помешканні тарганів і сморід, а у кімнатах назбирала повно сміття, ганчір’я, різного мотлоху та ще й час від часу затоплює сусідів поверхом нижче.
На камеру жителі багатоповерхівки говорять неохоче, адже бояться свою сусідку Світлану Платонову. Натомість жінка запевняє, що сусіди звинувачують її даремно, мовляв, затоплювала хіба один раз. Щоправда, визнає, що таргани є. «Боремся з тим ділом, буде все в порядку».

Нагадаємо, 3 січня на проспекті Соборності, 14а в захаращеній непотребом квартирі трапилася пожежа, під час якої у вогняній пастці опинилася жінка. А через кілька днів у цій квартирі знову задиміло сміття.

Таких будинків, у яких мешкають люди, що збирають сміття й несуть його додому, у Луцьку є чимало. І хтозна, що може трапитися в майбутньому і чи наступного разу вдасться уникнути нещастя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Катерина Василівна М Показати IP 9 Січня 2020 22:38
Саме час дільничному звернути увагу на цю квартиру.
Rios Показати IP 10 Січня 2020 01:10
Аналогічний випадок був на ГПЗ 2 роки тому, тільки хазяїн квартири загинув. І проблеми зі сміттям лягли на сусідів знизу
Просто Показати IP 17 Січня 2020 06:52
Стаття про шизофреників. "Бояться сусідку...", ага за ср$ку вкусить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus