USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Не знала, куди прямує: луцькі патрульні повернули додому 93-річну жінку

20 Квітня 2023 10:37
Зранку 19 квітня в поліцію зателефонувала занепокоєна лучанка. Вона розповіла, що біля одного із торгових центрів міста помітила бабусю, яка погано орієнтувалася в просторі та не могла пояснити, куди прямує.

Про це інформують у патрульній поліції Волині.

За викликом прибули патрульні поліцейські. Вони виявили заявницю та літню жінку, яка виглядала розгубленою та навіть не пам’ятала, де мешкає.

Інспекторам вдалося встановити особу старенької. Виявилося, що їй 93 роки, і проживає вона сама у селі Струмівка неподалік обласного центру. Патрульні доставили громадянку додому.
У поліції закликають громадян не проходити повз людей, які можуть потребувати допомоги.

Як ми писали раніше, у Луцьку знайшли та повернули 88-річну розгублену та дезорієнтовану літню жінку. Та згадала, де працює її невістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus