USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Не зіграли те, про що домовлялися», – Журжій про поразку «Старого Луцька»

9 Листопада 2022 10:00
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій прокоментував програшну гру своєї команди з «БІПою», відзначивши, що гравці не зіграли у те, про що домовлялися. Також він пообіцяв, що на матч з «Прикарпаттям-Говерлою» вийде зовсім інша команда.

Гравець «БІПи» Олександр Шашков відзначив, що перемога над лучанами важлива насамперед з психологічної точки зору.

«Ми готувалися, знали, що команда Луцька має характер. Тому найперша тренерська настанова – не програти боротьбу. Вважаю, що з цим завданням ми впоралися. Тому вибороли закономірну перемогу. Ми з луцькими баскетболістами добре знаємо один одного, адже нерідко пересікалися на турнірах 3х3. Тому це певною мірою нам допомогло», – сказав Олександр Шашков.
Натомість головний тренер «БІПи» Вадим Пудзирей привітав Луцьк зі святом баскетболу та подякував ЗСУ, завдяки яким і відбувається Суперліга. Щодо гри, то тренер наголосив, що його команда намагалася грати агресивно.

«Моментами гра в нас виходила, моментами – ні. У цих іграх ми пробуємо награвати склад та зв’язки між гравцями. Ця гра була дуже важкою, але за рахунок характеру та взаєморозуміння вдалося перемогти. Хоча Луцьк також сьогодні боровся. Думаю, перемоги лучан попереду», – зауважив тренер одеситів.
Баскетболіст «Старого Луцька» Максим Дейна не став виправдовуватися, сказавши, що команда провела жахливу гру і в нападі, і в захисті:«Суперник не дав нам можливості зіграти те, що ми планували, повністю поламавши наш напад. У захисті ми припустилися багатьох помилок, яких не мали робити. Порівняно з попередніми іграми, ми зробили велику кількість втрат. Інколи не розбиралися ні в захисті, ні в нападі. Тому рахунок на табло цілком логічний».
Головний тренер лучан Володимир Журжій привітав усіх вболівальників баскетболу з його поверненням до Луцька.

«Всі чекали цього матчу, готувалися до нього, але одесити запропонували дуже щільний захист – були закриті наші лідери Володимир Коцько, Олександр Прозапас. Вони не зіграли свою гру. Водночас сьогодні ми дозволили велику кількість втрат. Хоча в наших переможних іграх цифри були доволі непогані – ми робили менш як десять втрат. Сьогодні багато втрат були невимушеними – з цим будемо розбиратися.
У нас не вийшло в нападі, ми не зіграли те, про що домовлялися. До того ж, Євген Коровяков рано вибув з гри, не знаю, чи він зіграє з Івано-Франківськом. Завтра я очікую зовсім іншої ігри», – наголосив Володимир Журжій.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus