USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Не встиг створити сім'ю: на Волині провели в останню путь Героя Богдана Муца

24 Липня 2023 12:14
23 липня в храмі Різдва Христового с. Клітицьк духовенством Волинської єпархії УПЦ було звершено чин відспівування загиблого Захисника України Муца Богдана Станіславовича, 1997 року народження.

Про це інформують на сайті Камінь-Каширського благочиння Волинської Єпархії УПЦ.

Очолив соборну молитву протоієрей Стефан Михалюк, якому співслужили місцевий настоятель протоієрей Віталій Воробей та інші священники сусідніх парафій.

«Покійний Воїн Богдан не встиг створити свою сім’ю, завадою цьому стало повномасштабне вторгнення російських загарбників на територію нашої Батьківщини рідної України.

Він мужньо боровся з рашистькими нелюдями, не ховався за спини своїх побратимів і поклав своє молоде життя задля Переможного Миру Українського народу в боротьбі з окупантами», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus