USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Не всі кафе і ресторани відновились після карантину вихідного дня. Дослідження

7 Грудня 2020 20:50
За тиждень без карантину вихідного дня не всім закладам громадського харчування вдалося відновитися. Зараз обіги ресторанів становлять лише 93% від тих, що були до введення карантину вихідного дня.

Про це повідомляє Економічна правда із посиланням на дані сервісу автоматизації ресторанів Poster.

«До цього через карантин вихідного дня кафе та ресторани втратили в середньому 11% від тижневого обігу. Якщо ж рахувати обіги виключно за вихідні, то кафе та ресторани втрачали до 27%», – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, з 14 по 30 листопада в Україні діяв карантин вихідного дня. У суботу та неділю могли працювати тільки продуктові магазини, аптеки, АЗС, транспорт.

За першу добу дії «карантину вихідного дня» поліцейські розпочали 9 кримінальних проваджень та склали 990 адміністративних протоколів за порушення карантинних обмежень.

Працювали 1542 рейдові групи, які перевірили понад 17 тисяч суб’єктів господарювання.

У результаті було припинено роботу 1355 закладів господарювання, діяльність яких заборонялася у вихідні дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus