USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Не впорався з керуванням: на Волині водій заїхав на цвинтар та пошкодив могилу

6 Липня 2021 13:04
Учора, 5 липня, на Волині водій заїхав на цвинтар та пошкодив могилу.

Про це повідомляють у групі «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у Фейсбуці.

До «шерифа» Іваничівської громади звернувся місцевий мешканець та повідомив, що невідома особа пошкодила могилу його родича на місцевому цвинтарі.

Прибувши на місце події, офіцер громади виявив, що поблизу могили, яку було пошкоджено, знаходяться деталі автомобіля, який ймовірно причетний до скоєння правопорушення.

Таким чином, за допомогою залишених деталей від авто, а також за допомогою об’їзду громади та опитування можливих свідків та очевидців події, поліцейський оперативно встановив, що до вчинення цього правопорушення причетний місцевий мешканець, який не впоравшись з керуванням автомобіля марки «Тойота Авенсіс», здійснив наїзд на місцеве кладовище та пошкодив могилу.

На водія було складено протоколи за ч. 1 ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), а також ст. 124 КУПаП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та вилучено посвідчення водія.
Одночасно з водієм було проведено профілактичну бесіду щодо заборони керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння та ознайомлено зі змістом ст. 130 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus