USD 41.10 41.38
  • USD 41.10 41.38
  • EUR 41.10 41.38
  • PLN 10.26 10.50

«Не уся техніка витримує навантаження»: як працює ремонтний батальйон волинської бригади

Сьогодні 09:01
Ремонтно-відновлювальний батальйон 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого щодня працює з важкою технікою вітчизняного та іноземного виробництва, яку потрібно швидко привести до ладу і повернути у підрозділ.

Як працює батальйон і з якими поломками на передовій стикаються найчастіше, розповіли на сторінці бригади, передає Суспільне.

Як розповів військовий Сергій, роботи в батальйоні багато, іноді доводиться ставити на колеса і волонтерську чи іноземну техніку.

«За час експлуатації в особливих умовах, як показує практика, не уся техніка витримує граничні навантаження. Вона зношується швидше, ніж ми собі планували», – каже військовий.
Читати ще: «Хоч і старші дядьки, але слухають», – 22-річний командир взводу 100-ї бригади з Волині

Основні проблеми техніки на передовій – це поломка ходової частини, двигунів і зношення озброєння. Підрозділ, у якому працює Віталій, відновлює стволову техніку.
«Найчастіше замінюємо стволи в танках. Зараз СПГ відновлювали. Там не було заднього крила затвора і ще деяких деталей. Ну от ми своїми силами з хлопцями це усе зробили», – каже військовий.

Читати ще: На заході України планують ремонтувати танки Leopard 1

Незалежно від складності поломки, головне завдання ремонтно-відновлювального батальйону – якнайшвидше повернути техніку на поле бою.
«Нашу результативність забезпечують люди, професіонали, – додає Сергій. – Ми змушені і зобов'язані в максимально короткі терміни проводити ремонт і віддавати техніку в той чи той підрозділ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus