USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Не сиділось на пенсії: поліція заарештувала банду з трьох грабіжників, загальний вік яких становить 227 років

29 Липня 2024 23:45
Японська поліція нещодавно заарештувала групу злочинців – трьох дідусів у віці сімдесяти та вісімдесяти років, яких звинуватили у проникненні щонайменше до двох будинків і підозрюють у десяти інших крадіжках.

Про це пише Oddity Central.

88-річний Хідео Уміно, 70-річний Хідемі Мацуда і 69-річний Кенічі Ватанабе нібито познайомилися за ґратами і вирішили об’єднатися після звільнення, щоб ефективніше скоювати злочини.

Тріо, яке поліція охрестила G3S (співзвучно з японським дідусь), звинувачують у тому, що в травні вони вдерлися до порожнього будинку в Саппоро, головному місті острова Хоккайдо, і викрали 200 ієн (1,3 долара США) і три пляшки віскі вартістю близько 10 000 ієн (65 доларів США). Наступного місяця вони пограбували ще один порожній будинок і винесли звідти коштовності на суму близько мільйона ієн (6 400 доларів США). Наразі поліція розслідує причетність групи до 10 інших пограбувань у містах Саппоро та Ебецу.

Читати ще: Крадіжка століття: в аеропорту Торонто зник контейнер із золотом та коштовностями

У той час, коли більшість людей насолоджуються життям на пенсії або піклуються про своє здоров’я, G3S планували пограбування. Згідно із заявою поліції, троє колишніх в’язнів змовилися працювати разом за ґратами, чітко і зрозуміло розподіливши між собою ролі. Уміно скоював крадіжки, Мацуда був водієм для втечі, а Ватанабе відповідав за збут краденого.

Поліція почала розслідування після того, як власник одного з пограбованих будинків повідомив про викрадення майна. Перевіривши записи з камер спостереження та відстеживши викрадені речі, правоохоронці були шоковані тим, що ці злочини пов’язані з трьома старшими людьми, яким, як повідомляється, потрібна була фізична підтримка поліцейських під час арешту. На допиті про свої злочини вони сказали, що вчинили їх, «щоб заробити на життя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus