USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Не стало двох відданих молодих жінок: на Харківщині загинула парамедикиня, на Донбасі – військова журналістка

31 Травня 2024 09:00
Учора стало відомо про загибель парамедикині Ірини Цибух та військової журналістки Анастасії Волкової.

Парамедикиня, доброволиця батальйону «Госпітальєри» Ірина Цибух (позивний Чека) до свого 26 дня народження не дожила два дні, загинувши 29 травня під час ротації на Харківському напрямку.

До повномасштабного вторгнення дівчина була менеджеркою реформи «Суспільного», також реалізовувала освітні проєкти у віддалених селах Донеччини й Луганщини. На початку вторгнення дівчина зайняла позицію старшої екіпажу в «Госпітальєрах».
А 30 травня у Слов'янську Донецької області загинула 31-річна військова кореспондентка українського іномовлення FREEДОМ Анастасія Волкова. За даними джерел Інституту масової інформації, Анастасія загинула внаслідок ДТП.

Анастасія працювала в найгарячіших точках Луганської та Донецької областей, була дуже відданою своїй роботі і не збиралася переїжджати в більш безпечне місце, передає FREEДОМ.

Читати ще: Помер засновник і голова агентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко

Вона виросла в Луганську і мріяла стати першою українською журналісткою, яка зніме репортаж зі звільненого міста. Анастасія працювала військовим кореспондентом каналів українського державного іномовлення з 2018 року. У червні 2022 року була нагороджена орденом "За заслуги" III ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus