USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

«Не руйнуємо інфраструктуру, руйнуємо плани ворога»: у ЗСУ підтвердили удари по Антонівському мосту в Херсоні

27 Липня 2022 10:21
ЗСУ завдали ударів по Антонівському мосту в Херсоні. У результаті переправа стала непридатною для використання.

Інформацію про обстріл Антонівського мосту в ефірі всеукраїнського телемарафону підтвердила речниця Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк, передає ТСН.

«Підкреслюю, що наші сили тримають під контролем важливі логістичні транспортні шляхи, які для ворога мають критичне значення, тому що це не дає йому можливості маневрів та підтягувати сили і боєприпаси. Те, що увага прикута до мосту, цілком зрозуміло. Я зауважу, що ми цінуємо все, що є в нашій країні, навіть коли воно під окупантами. Ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога. Робота нашої артилерії настільки акуратна і ювелірна, що спрямована більше на деморалізацію ворожого війська. Удари були, але філігранні», – сказала Наталя Гуменюк.

Вона також підтвердила, що ЗСУ контрольним авіаударом знищили опорник окупантів в Андріївці на Херсонщині і звільнили село.

Нагадаємо, що у Мережі місцеві пабліки демонструють момент прильоту по Антонівському мосту. За їхньою інформацією, попередньо третього прольоту з боку правого берега немає.
Тим часом в окупантів – справжнісінька істерика. Вони підтвердили успішний удар ЗСУ по Антонівському мосту через Дніпро.

Про це заявив так званий заступник голови окупаційної адміністрації регіону Кирило Стремоусов у коментарі пропагандистським ЗМІ. Відео було записано на початку самого мосту.

Читати ще: Ударили по своїх. Окупанти збили власний гелікоптер, – Генштаб

На ньому Стремоусов стверджує, що рух мостом перекрито після нічного удару HIMARS. При цьому він навмисно збрехав, що по мосту стріляли не українські військові, а «американські фахівці».

«Міст зараз перекритий. Ті, хто стріляв по мосту, просто ускладнили життя мирному населенню Херсона та області», – заявив Стремоусов, додавши, що на бойові дії закриття мосту нібито не впливає.
Нагадаємо, що вночі в окупованому Херсоні прогриміли потужні вибухи. Повідомляли про успішну атаку ЗСУ по Антонівському мосту. Пізніше філігранні удари по ньому підтвердили в ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus