USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Не продавав, а пригощав: лучанин у суді заперечує звинувачення в торгівлі наркотиками

13 Липня 2024 10:36
Лучанина спіймали за продажем амфетаміну. Правоохоронці встановили два таких випадки, але не дізналися, де чоловік дістав психотропи.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Перший випадок, за версією слідства, стався на вулиці Індустріальній. Там молодик продавав заборонену речовину за 100 гривень.

«Перебуваючи у салоні автомобіля, за 100 гривень незаконно збув згорток купюри НБУ номіналом 10 гривень із порошкоподібною речовиною світло-жовтого кольору особі, яка залучалася працівниками поліції. Речовину було вилучено», – зазначається в матеріалах слідства.

Читати ще: «Чому такий блідий?» Пораненого військового з Волині судять за кермування під кайфом

Наступний епізод був біля однієї з луцьких багатоповерхівок. Тоді хлопець продав зіп-пакет із порошком за 500 гривень. Свою провину він визнав частково. Як зазначив, вживав сам, тому спілкувався з такими ж.

Мав лучанин свої пояснення щодо інкримінованих йому епізодів. З його слів, на вулицю Індустріальну приїхав до знайомого. Разом спробували психотропи й розпрощались. А 100 гривень той йому нібито компенсував за бензин, а не за амфетамін. За момент біля під’їзду власного будинку пояснив, що 500 гривень не платня, а гроші, які йому дали, щоби поповнити картку.

Залучений правоохоронцями чоловік, який нібито купував в обвинуваченого амфетамін, запевнив: жодного спільного вживання не було.

Читати ще: Наркоторговця з Луцька посадили на дев’ять років

Луцький міськрайонний суд покарав лучанина шістьма роками позбавлення волі. Вирок перебуває на апеляційному розгляді. У справі з’явився новий адвокат, який просив дати час для ознайомлення. Сторона обвинувачення не була проти.

Сам обвинувачений Владислав Х. теж просив, щоб засідання відклали. Як зазначив, мобілізувався до лав Збройних сил, невдовзі їде на навчання. Ймовірно, на наступному засіданні перегляд справи поставлять не невизначену в часі паузу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus