USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

«Не потрібно агітувати через школи», – Ігор Поліщук про ГР «Свідомі»

21 Грудня 2018 11:04
Не використовувати дітей у своїх передвиборчих цілях закликали депутати на початку засідання 51-ї сесії Луцької міської ради 21 грудня.

Депутатка Алла Надточій зазначила, що хоче озвучити звернення колеги Андрія Покровського, який був відсутній на засіданні сесії.

«Він висловив прохання, щоби дітки з маломобільних груп населення змогли отримати подарунки та відвідати новорічно-різдвяні свята. Такі свята вже не перший рік організовує ГР «Свідомі». Міська рада пообіцяла вивісити оголошення. І зовсім не зрозуміло, чому меценат, який хоче надати допомогу діткам, не отримує підтримку», – сказала Алла Надточій.
Вона звернула увагу, що необхідно зв’язатися з представниками громадського руху, аби всі діти були залучені до свята та не були обділені.

«Ми ніколи нікому не відмовляємо. І за подарунки діткам в нас відповідає окремий департамент. Саме Ліна Галан (як директорка управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, – ВН) відповідає за вручення подарунків діткам», – зауважив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт і порекомендував звернутися з ініціативою саме до соціальних служб.
«Ми готові до співпраці, нам потрібно узгодити все, аби, дійсно, маленькі лучани отримали подарунки», – сказав Григорій Пустовіт.

«Шкода, що наша сесія розпочалася з незрозумілих моментів. Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий запровадив ініціативу в Львові, аби було заборонено політичним партіям, громадським організаціям втручатися у навчальні процеси. Ми розуміємо, що скоро стартує передвиборчий процес, і не потрібно агітувати через школи, адже дітки повинні вчитися. Якщо ГО чи партії хочуть влаштовувати свята, то нехай повідомляють про це через ЗМІ, тоді кожен охочий зможе сам вирішити, чи йти на таке свято, чи ні», – звернув увагу депутат, радник міського голови Ігор Поліщук.
Своєю чергою, Григорій Пустовіт зазначив, що громадський рух «Свідомі» давно є політичним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus