USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Не лише маєток у Криму: Шуфрич шантажував експартнера російською тюрмою, – ЗМІ

20 Лютого 2022 16:38
У народного депутата Нестора Шуфрича знайшли елітну нерухомість в Криму, зареєструвану за російськими законами. Реєстрація майна на анексованому півострові за російськими правилами є незаконною в Україні.

Журналісти стверджують, що як бізнесмен Нестор Шуфрич свої статки, зокрема, заробив на видобутку газу з ексдепутатом Миколою Рудьковським. Йдеться про найбільшу українську приватну газовидобувну компанію «Нафтогазвидобування», пише УНІАН.

«Він (Нестор Шуфрич, – ред.) займався якимось дрібним бізнесом. Я взяв його в проєкт, з якого у нього з’явилося три літаки, три яхти, сотні куплених картин за мільйони доларів», – розповідав Микола Рудьковський.

Читати ще: Журналіст Бутусов і нардеп Шуфрич побилися в прямому ефірі. Відео

При цьому Нестор Шуфрич, вочевидь, має дуже тісні зв’язки з російською елітою, які дозволили йому не лише переписати будинок в окупованому Криму поряд з маєтками російських високопосадовців, а й можливість впливати на рішення щодо українців, затриманих російською владою.

За словами Рудьковського, Нестор Шуфрич з партнером-нардепом від «Слуги народу» Олегом Семінським шантажували його, коли він був арештований за участь в акції біля посольства Росії в Києві. Вимагаючи переписати на нардепа Семінського акції вищезгаданої газовидобувної компанії, партнери стверджували, що інакше експолітик не зможе вийти з російської тюрми.

Тепер Микола Рудьковський оскаржує перебування у російській в‘язниці в Європейському суді з прав людини.

Також він звернувся до президента Володимира Зеленського з тим, що народний депутат його фракції Олег Семінский, партнер Нестора Шуфрича, зловживає його довірою та продовжує спроби рейдерства газовидобувної компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Все Показати IP 20 Лютого 2022 16:54
Вовки.
Наша Бутусова Показати IP 20 Лютого 2022 18:02
Подерла фейса Нестору за Рудіка?
Мама Данилова Показати IP 20 Лютого 2022 18:11
Сынку, забери меня из полуМордора в цэЕвропу! Как в сказке на водке. Можно на крашеном.
Зелена скумбрія по 8 Показати IP 20 Лютого 2022 18:57
І у мене є хатка у Кримку.
лучанка Показати IP 20 Лютого 2022 19:28
Це чмо не варту уваги щоб писати
ББПЕ Показати IP 21 Лютого 2022 07:43
Шуфрича не бив хіба ледащий. Звинувати Бутусова можна хіба в тому, що він не видряпав очі Нестору Шістки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus