USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Не кожен день є змога зіграти з чемпіоном України», – Журжій про гру з «Прометеєм»

7 Листопада 2021 10:52
Попри поразку в 1/16 Кубка України, головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій не був засмучений, адже його підопічні грали проти найкращої нині команди в Україні та отримали неоціненний досвід.

Учасники кубкового матчу поділилися своїми враженнями від гри.

Баскетболіст «Прометея» Денис Лукашов: «Ми дуже раді, що нам вдалося перемогти. В нас було мало часу для підготовки. Два дні тому ми грали матч Суперліги у Запоріжжі. Луцьк – для нас важкий виїзд. Ми мало знали про «Старий Луцьк», але тренери нам дали інформацію, сказали, що вони дуже добре зіграли з «Хмельницьким», вигравши наприкінці. Ми налаштовувалися серйозно, оскільки лучани потенційно можуть складати конкуренцію в Суперлізі. Основним завданням було серйозно підійти до цієї гри та перемогти.

Наша найбільша проблема – фізичні кондиції. У нас дійсно мало часу на відновлення. Це дуже добре, що ми граємо в різних частинах України. Але наша країна дуже велика, нам важко добиратися. Тому ми дякуємо керівництву, яке надало нам літак та автобус, тобто зробило все, щоб ми комфортно дісталися до Луцька, де нас добре прийняли».
Тренер «Прометея» Міленко Богічевіч: «Насамперед я хочу подякувати усім людям, які прийшли підтримати обидві команди. Атмосфера на матчі була просто чудовою. Для нас було важливо донести гравцям, що цей матч не буде для них легкою прогулянкою. Я хочу побажати удачі тренеру «Старого Луцька» у Вищій лізі. Я сподіваюся, що можливо ми зустрінемося в наступному сезоні у Суперлізі».
Баскетболіст «Старого Луцька» Данило Марків: «Цей матч показав, що нам потрібно більше працювати над своїми взаємодіями, над індивідуальними якостями. Однак, на мою думку, сьогодні була чудова гра. Відсоток кидків невтішний, але не завжди є можливість зіграти з командою Суперліги, особливо топовою командою, яка бере участь у Лізі чемпіонів. Це чудовий досвід для нашої команди».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Не кожен день є змога зіграти з таким суперником. Сліпий жереб нас звів з чемпіоном України, з сьогоднішнім флагманом українського баскетболу. Ми дуже хотіли з ним зіграти. Я сам був дуже радий, що нам доведеться зіграти з «Прометеєм», відчути ті швидкості. Можливо, хлопці дуже хотіли себе показати, перебирали на себе трошки. «Прометей» показав досить змістовний, цікавий, швидкий баскетбол. Швидкість прийняття рішень на іншому рівні, тому нам було дуже цікаво з ними грати і показати глядачам чемпіонів нашої країни».


Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus