USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Не «Говерла» виграла, а ми програли», – Журжій про поразку «Старого Луцька»

9 Жовтня 2023 09:52
Гравець Петро Глушко та головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій поділилися своїми враженнями від нерезультативного та ще й програшного матчу проти «Прикарпаття-Говерли» на післяматчевій пресконференції.

«Налаштовувалися на перемогу. Нам потрібно було вигравати, адже ми невдало розпочали чемпіонат, програвши «Рівному» у досить важкій грі. З «Прикарпаттям» почали досить непогано, гарно грали у захисті, але у нападі ми не змогли набрати своїх очок і за рахунок цього програли. Пропустили мало – лише 54 очки. Але над нападом нам потрібно працювати. Відсоток трьохочкових нас черговий раз підвів – ми дуже погано пробили свої дальні кидки. Також було багато невимушених втрат, від того такий результат», – сказав Петро Глушко.

Як відомо Петро Глушко, служить у лавах Збройних сил України. Коли він забив трьохочковий, партнери по команді вигукнули:«Слава ЗСУ!»

«Партнери мене дуже підтримують, я вдячний їм за це. В нас дуже дружня атмосфера в команді. На матч також приходили побратими, з якими я служив в Івано-Франківську. Дуже приємно було їх бачити. Шкода, що ми програли», – зауважив баскетболіст.

Володимир Журжій привітав «Говерлу-Прикарпаття» з перемогою, але у своєму коментарі щодо гри був небагатослівний.

«Непоганий захист, але в баскетболі потрібно ще й нападати. На цифри в протоколі без сліз не подивишся. Звичайно, потрібно щось забивати. Я думаю, що сьогодні не «Говерла» виграла, а ми програли», – резюмував Володимир Журжій.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася з Перемоги Показати IP 9 Жовтня 2023 12:32
Ху, все стало на свої місця ! А то після виграшу у "Політехніки" вже подумали, шо зробили щось з командою ! Але увійшли, нарешті, у звичне русло !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus